Englevakten Cafè

Leder:
Bogda Kubas, tlf. 481 99 606

Åpnigstider:
Mandag - lørdag, kl. 08 - 15.
Torsdager kl. 08 - 18.

Besøksadresse:
Elvegaten 13 - 4400 Flekkefjord

Tlf. Cafè:
48 48 38 00

Jan. 2009 kom visjonen om å starte opp en cafe midt i byens sentrum. Vi fikk da leid et lokale midt på byens torg. En utrolig flott plass og beliggenhet.

Cafeen har som mål å være tydelig på budskapet om Jesus. Her ønsker vi også, at mennesker skal kjenne på en hyggelig atmosfære, der de skal kunne senke skuldrene, slappe av og kose seg. Samtidig ønsker vi også at det skal bli en god smaksopplevelse ;-) - en smak av Himmel ....

Cafeen har åpent på dagtid og serverer dagens middagsrett, lekre kaker, smørbrød og diverse kaffe og te etter hva kunden ønsker. Vi har i tillegg en liten avdeling med lekkert pynt til kaffe/te serviser og mye godbiter for en hver smak.

Cafeen åpner kl. 08 om morgenen. Vi har samtidig invitert mennesker med en vanskelig livssituasjon til gratis frokost og medbrakt lunsjpakke for de som ønsker dette. Her samtaler vi om det meste og om livets gode og vanskelige opplevelser. Vi har også en andaktstund det vi deler et Guds ord og ber for og med hverandre og for vår by og distriktene rundt.

Cafeen er smakfullt innredet. Her er det plass til ca. 35 gjester. Cafeen er meget godt besøkt, ja store deler av dagen er det fullsatt. Vi har fokus på at cafeen skal være godt bemannet, dette for å kunne gi god service og at vi har tid til å ta en prat med mennesker som ønsker dette.

Cafeen har idag 3 ansatte og 3 timevikarer